Reparatii Ochelari

Reparatii ochelari - optimarvisioncare.ro

Reparații de ochelari - montaj în atelier propriu

Indiferent că ai nevoie de o reparație minoră a unor rame pentru ochelari sau de servicii de montaj de lentile pentru ochelari, OPTIMAR este locul unde trebuie să ajungi. Dispunem de propriul atelier de montaj, atât în Râmnicu Sărat, cât și în Buzău. Acest lucru reprezintă un avantaj pentru clienții noștri, deoarece avem posibilitatea de a face lucrări de calitate, cu o precizie ridicată. Mai mult decât atât, atelierul propriu oferă avantajul de a face reparații pe ochelarii de vedere noi sau vechi foarte rapide, pentru ca tu să nu aștepți prea mult timp. Putem monta pe loc lentile pentru ochelari pentru clienții care au deja propriile rame pentru ochelari sau îți putem livra în termen foarte scurt tot ce ai nevoie.

Reparație de ochelari la prețuri corecte și competitive

Lentilele pentru ochelari pe care le găsești în optica noastră sunt de la producători cunoscuți în acest domeniu pentru calitatea produselor puse pe piață. De asemenea, în showroom-urile noastre te așteaptă o mulțime de modele de rame pentru ochelari, pentru a alege ceea ce îți este pe plac. Printre serviciile oferite de noi se numără: reparații de brațe pentru ochelari, a ramelor, repararea balamalelor, înlocuirea pernițelor, tăierea lentilelor, etc. Atât adulții, cât și copiii pot beneficia de toate serviciile oferite de OPTIMAR, calitatea acestora fiind garantată.

Reparații de rame pentru ochelari pentru adulți și copii

Atunci când vei ajunge în optica noastră te vei convinge că noi avem prețuri corecte atât pentru rame pentru ochelari, cât și pentru lentile pentru ochelari. De asemenea, serviciile noastre sunt rapide, eficiente și ți le oferim la prețuri excelente. Mai mult decât atât, mașinile folosite sunt performante, iar echipa noastră de specialiști se mândrește cu o experiență vastă în domeniu. Ne asigurăm că prescripția primită este respectată, nu tensionăm lentilele pentru ochelari și asigurăm estetica ochelarului pentru dioptriile forte. Încrederea pe care clienții noștri ne-o arată este cel mai bun indicator al competenței noastre. De aceea, noi considerăm că odată ce ne-ai trecut pragul, vom avea o colaborare de lungă durată, eficientă și frumoasă. Vino cu încredere în showroom-urile noastre, pentru a putea beneficia de reparații pentru ochelari la prețuri bune, servicii premium, medici cu experiență și o varietate de produse din care să alegi.

Service de ochelari - montaj rapid și produse calitative

Mașinile noastre de montaj asigură o precizie mare la capitolul reparații de ochelari de vedere, indiferent că este vorba despre cei de adulți sau cei de copii. Toate cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură nouă, așa că vederea ta este pe mâini sigure. Avem tot ce este necesar într-un service de ochelari pentru a pune un diagnostic corect, de la aparatură performantă, până la o echipă dedicată nevoilor pacientului. Ne poți contacta pentru reparații de ochelari în Brăila, Buzău și Râmnicu Sărat. Așadar, dacă ochelarii tăi au nevoie de reparații sau de mentenanță, te așteptăm să ne treci pragul, iar noi suntem pregătiți să te ajutăm, indiferent de problema pe care o ai.

Service ochelari - Preturi

SERVICIU
PRET
Reparatii rame
5 - 30 LEI
Inlocuire brate
5 - 30 LEI
Pernite nazale (pereche)
6 - 20 LEI
Cambrare rame
GRATUIT
Inlocuire suruburi
GRATUIT
Ne puteți găsi
OPTIMAR VISION CARE
Micro 3 – Buzău

PROGRAM
L – V: 09:00 – 19:00
S: 09:00 – 13:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Râmnicu Sărat

PROGRAM
L – V: 08:30 – 18:00
S: 08:30 – 13:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Centru – Buzău

PROGRAM
L – V: 09:00 – 19:00
S: 09:00 – 12:00
D: Închis