Lentile ochelari

Lentile ochelari - optimarvisioncare.ro

Lentile progresive – soluția modernă pentru probleme de vedere multiple

Multe dintre problemele de vedere pot fi rezolvate cu ajutorul ochelarilor pe care sunt montate lentile cu diverse proprietăți de corecție. Cele progresive pot fi folosite la corectarea miopiei, hipermetropiei, dar și astigmatismului. Pentru a primi un diagnostic precis, este necesară o vizită într-un cabinet oftalmologic, unde un medic specialist te va consulta și îți va prescrie rețeta potrivită.

Pe lângă depistarea problemelor de vedere, îți punem la dispoziție și alte servicii, printre care realizarea de ochelari cu lentile monofocale, bifocale, heliomate, antireflex și de protecție pentru calculator, astfel încât să poți lucra în cele mai bune condiții și cu un deranj minim la lumina albastră a ecranelor. De asemenea, poți apela la noi și pentru soluții de montaj de lentile de contact la prețuri avantajoase.

Lentile progresive la prețuri variate în urma unei consultații personalizate

Prețul lentilelor de ochelari, atât al celor progresive, cat și al celor heliomate, monofocale și bifocale este stabilit în urma unei consultații personalizate, în urma căreia se vor stabili parametrii și tipul de lentile necesare. Aceeași abordare o avem și în ceea ce privește oftalmologia pediatrică pentru cei mai mici pacienți. Cu cabinete în Brăila, Buzău și Râmnicu Sărat, poți apela la specialiștii noștri pentru orice problemă ai avea.

Lentile de ochelari care răspund nevoilor oftalmologice, dar și estetice

A trecut vremea purtării lentilelor groase și inestetice, astfel că ramele de ochelari moderne permit montajul unora mai subțiri, precum cele progresive care îmbină mai multe calități. Astfel, poți alege modele care să îți scoată în evidență trăsăturile, indiferent că ești bărbat sau femeie. În culori și forme variate, acum poți alege conform tuturor criteriilor și standardelor tale de frumusețe.

Lentilele pentru ochelarii de vedere, în special cele progresive au un mare avantaj: te vor scăpa de a avea mai multe perechi de ochelari. Acestea pot fi și heliomate, astfel că prețul lor va fi stabilit în funcție de toate caracteristicile pe care le vor îmbina.

Lentilele heliomate – bucură-te de protecție în lumina puternică a soarelui

Unul dintre cele mai mari inconveniente în purtarea ochelarilor de vedere de până acum era lipsa confortului în zilele insorite. Acum, lentilele heliomate care se închid la culoare în momentul în care intră în contact cu razele soarelui, îți oferă cel mai important avantaj: nu mai ai nevoie de ochelari de soare. Poți conduce, sta la plajă, plimba sau realiza orice activitate chiar și în cele mai călduroase zile, fără a simți că nu vezi.

Medicina oftalmologică a avansat atât de mult, încât acum ai la dispoziție o gamă variată de lentile, începând cu cele progresive, dar și cele heliomate, monofocale, bifocale, antireflex și de protecție pentru calculator la prețuri avantajoase. Contactează-ne pentru a stabili o programare în vederea unei consultații sau pentru orice altă problemă ai avea. Beneficiază de servicii de montaj al lentilelor și reparația ochelarilor de vedere rapide și sigure!

Lentile heliomate ochelari - optimarvisioncare.ro

Preturi lentile ochelari

PRODUS
PRET
Lentile progresive
295 lei
Lentile filtru PC
125 lei
Lentile heliomate
85 lei
Lentile HMC
40 lei
Ne puteți găsi
OPTIMAR VISION CARE
Micro 3 – Buzău

PROGRAM
L – V: 09:00 – 19:00
S: 09:00 – 13:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Râmnicu Sărat

PROGRAM
L – V: 08:30 – 18:00
S: 08:30 – 13:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Centru – Buzău

PROGRAM
L – V: 09:00 – 19:00
S: 09:00 – 12:00
D: Închis