Control oftalmologic

Consultatii oftalmologice
Oftalmologie pediatrica

Consultatii oftalmologice - aparatura pentru control oftalmologic [1] - optimarvisioncare.ro
Consultatii oftalmologice - aparatura pentru control oftalmologic [2] - optimarvisioncare.ro
Consultatii oftalmologice - aparatura pentru control oftalmologic [3] - optimarvisioncare.ro
Consultatii oftalmologice - aparatura pentru control oftalmologic [4] - optimarvisioncare.ro
Consultatii oftalmologice - aparatura pentru control oftalmologic [5] - optimarvisioncare.ro
Consultatii oftalmologice - aparatura pentru control oftalmologic [6] - optimarvisioncare.ro

Control oftalmologic in Buzau, Braila sau Ramnicu Sarat - OPTIMAR VISION CARE

Oboseala, stresul, lipsa de somn, precum si statul in exces cu ochii in diverse ecrane sunt printre cele mai comune cauze a durerilor de cap care nu te fac sa te gandesti ca ai putea avea probleme cu ochii. Pe de alta parte, la fel cum ai grija si de alte organe prin vizite anuale la medic, la fel este recomandat sa apelezi cel putin o data pe an la un control oftalmologic atat pentru adulti, cat si pediatric pentru copii. Cabinetul Optimar Vision Care vine in intampinarea pacientilor de toate varstele cu mai multe servicii in orasele Buzau, Braila si Ramnicu Sarat.

Oferim consultatii oftalmologice pentru bebelusi, copii si adulti, fiecare pacient beneficiind de solutii personalizate. Indiferent ca ai nevoie de ochelari sau te confrunti cu alte afectiuni oculare, in cabinetele noastre de oftalmologie vei avea acces la tehnica medicala moderna, personal bine instruit si gata sa raspunda la intrebari si sa ofere servicii de calitate la preturi competitive. 

Daca esti din Buzau, Braila sau Ramnicu Sarat si esti in cautarea unui cabinet oftalmologic, ne poti gasi si online, pentru raspunsuri la intrebari ce nu au nevoie de un consult la ochi si programari.

In ce consta un consult oftalmologic?

Consultatiile oftalmologice sunt printre cele mai confortabile, medicii nostri punand accent pe confortul pacientilor de orice varsta.

Pasul 1

Pentru a stabili diagnosticul cat mai repede, primul pas consta in verificarea istoricului medical si a ceea ce te deranjaza prin cateva intrebari relevante.

Pasul 2

Al doilea pas este consultul propriu-zis. Acesta consta in verificarea starii de sanatate a ochilor cu ajutorul aparaturii moderne fara cel mai mic disconfort.

Pasul 3

Cel de-al treilea pas reprezinta finalul controlului, care presupune diagnosticarea si prescrierea unui tratament, a ochelarilor de vedere sau a altui curs de actiune in functie de rezultatele obtinute.

Consultatie oftalmologica – Medici oftalmologie

Dr. Elena Catana, medic specialist oftalmolog - optimarvisioncare.ro
Dr. Raluca Georgescu, medic specialist oftalmolog - optimarvisioncare.ro
Dr. Patricia Botea, medic specialist oftalmolog - optimarvisioncare.ro
Dr. Maria Dina, medic specialist oftalmolog - optimarvisioncare.ro
Dr. Mogildea Madalina, medic specialist oftalmolog - optimarvisioncare.ro
Dr. Lucia Toderascu, medic specialist oftalmolog - optimarvisioncare.ro

Daca doresti un consult pentru ochelari sau pentru orice alta afectiune in Braila, echipa noastra de medici specialisti te asteapta cu un consult oftalmologic complet pentru a-ti oferi cele mai potrivite solutii.

Oferim consultatii oftalmologice si in Buzau, specialistii nostri de aici fiind la dispozitia ta cu informatii, raspunsuri la toate intrebarile si mai ales cu o gama completa de servicii in acest domeniu.

Daca ai nevoie de consultatii oftalmologice in Ramnicu Sarat, iti oferim solutii personalizate pentru a-ti reda confortul ocular pe care oricine si-l doreste. Echipele noastre din toate cele 3 orase isi asteapta pacientii la controale de rutina, precum si unele de depistare a problemelor de care nu stiau, dar si cu alte servicii, precum cel de montaj al lentilelor de contact sau pentru a beneficia de o pereche noua de ochelari si rame pentru toate gusturile.

Preturi consultatii oftalmologie Buzau, Braila sau Ramnicu Sarat

Mentiuni

Pretul unui consult oftalmologic complet standard va fi comunicat in momentul programarii, insa poate suferi modificari in functie de investigatiile necesare. Serviciile oferite se vor baza pe nevoile fiecarui pacient, astfel incat sa beneficiezi de un diagnostic corect. Din acest motiv, costul total al controlului la ochi va fi oferit la final.

Nu ezita sa iei legatura cu noi pentru stabilirea unei intalniri in vederea unei consultatii la ochi de rutina sau pentru o problema acuta cu care te confrunti. Medicii nostri oftalmologi din Buzau, Braila si Ramnicu Sarat isi asteapta pacientii pentru o experienta confortabila.

Ne puteți găsi
OPTIMAR VISION CARE
Râmnicu Sărat

PROGRAM
L – V: 08:30 – 18:00
S: 08:30 – 13:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Micro 3 – Buzău

PROGRAM
L – V: 09:00 – 19:00
S: 09:00 – 13:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Centru – Buzău

PROGRAM
L – V: 09:00 – 19:00
S: 09:00 – 12:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Brăila

PROGRAM
L – V: 09:00 – 18:00
S: 09:00 – 13:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Buzău – Unirii Sud

PROGRAM
L – V: 09:00 – 19:00
S: 09:00 – 12:00
D: Închis

OPTIMAR VISION CARE
Brăila – Viziru

PROGRAM
L – V: 09:00 – 18:00
S: 09:00 – 12:00
D: Închis