RAME ESCADA

Rame ochelari, Rame Escada, Rame Escada Barbati, Rame Escada Femei - optimarvisioncare.ro

Escada reprezintă eleganță, modernism, glamourul și feminitatea senzuală. Oferă totul de la obiecte de ocazie pentru afaceri și petreceri în aer liber până la ocazii pentru covoarul roșu pentru femei cu un sentiment distinct de calitate luxoasă și potrivire excelentă.

Femeia Escada iubește strălucirea, dar interpretată într-un mod modern și proaspăt.

Pachetele de culori exclusive și încântătoare evidențiază tendințele și amprentele sezoniere din fiecare colecție Escada. Escada Eyewear este dinamică în stilul său și întruchipează feminitatea atrăgătoare a direcției de moda redefinite pentru femeile care doresc să-și exprime unicitatea.

Grupul Escada este un grup de companii din segmentul de lux care operează la nivel mondial și se situează printre liderii de piață la nivel mondial în segmentul high-end.

Cu 1.100 de puncte de vânzare, Escada este prezentă în peste 80 de țări din întreaga lume. Rădăcinile companiei revin în 1976, când Margaretha și Wolfgang Ley și-au fondat prima casă de modă, care ulterior a devenit Escada AG. În noiembrie 2009, afacerea mondială a fostei societăți Escada AG a fost achiziționată de Escada Luxembourg S.à r.l., o companie deținută indirect de un trust al familiei Mittal.

Vă așteptăm în cabinetele noastre de optică medicală din Buzău și Râmnicu Sărat pentru a vă alege rama de ochelari ESCADA ce vă reprezintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *