PUREVISION MULTI-FOCAL

Lentile de contact, Lentile de contact PureVision Multi-Focal Bausch - optimarvisioncare.ro

Daca credeai ca prezbiopia – nevoia de ochelari pentru citit – inseamna sfarsitul purtarii lentilelor de contact, mai gandeste-te o data.

Lentilele de contact PureVision Multi-Focal iti permit sa porti lentile de contact chiar si atunci cand credeai ca treci la ochelari bifocali sau pentru citit.

Lentilele de contact Pure Vision Multi-Focal de la Bausch + Lomb cu un design inovativ iti permit sa ai o vedere clara la orice distanta – aproape, departe si intermediar.

Brandul PureVision este de asemenea prima familie de lentile de contact din silicon hidrogel create cu tehnologia AerGel™, un material unic conceput special pentru a asigura confort sustinut si sanatate oculara.

Pentru ca lentilele de contact PureVision Multi-Focal sunt create cu tehnologia AerGel™, un material unic care asigura un flux optim de oxigen si impiedica formarea depunerilor de proteine tu te vei simti confortabil si iti vei pastra ochii sanatosi.

Asa de confortabil incat abia iti vei da seama ca porti lentile de contact.

Lentilele sunt concepute astfel incat sa impiedice formarea depunerilor si a proteinelor, astfel incat ele vor ramane curate intreaga zi.

Datorita profilului special rotunjit al marginilor lentilele PureVision sunt confortabile la purtare atat ziua cat si noaptea.

In plus, spre deosebire de majoritatea lentilelor de contact, lentilele PureVision pot fi purtate zilnic (10-12 ore pe zi) si sunt aprobate F.D.A. si pentru port continuu (zi si noapte) pana la 30 de zile.

Ceea ce inseamna ca, indiferent de modul de purtare, poti fi sigur ca lentilele PureVision sunt confortabile si ochii tai vor fi sanatosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *