LENTILE ZEISS

Lentile ochelari, Lentilele Zeiss - optimarvisioncare.ro

O nouă experiență în viziune

Ca producător mondial de optică de precizie, ZEISS combină expertiza tehnică și ideile inovatoare în experiențe vizuale excepționale. Pregătiți-vă să fiți uimiți de soluții care sunt mult mai mult decât lentile!

Timp de 100 de ani, ZEISS a evoluat  pentru o viziune mai bună. Bazându-se pe expertiza în domeniul opticii a companiei, fondată în 1846, ZEISS a reușit în 1912 să își aplice expertiza pe lentilele de ochelari. Punktal® – primul obiectiv ZEISS pentru ochelari de precizie, s-a născut. Punktal® a făcut posibilă vizualizarea cu o acuritate vizuală ridicată chiar și atunci când nu priviți drept înainte. Anterior, purtătorii de ochelari trebuiau să-și întoarcă, capul pentru a compensa viziunea neclară care a apărea atunci când se uitau prin marginea lentilei pentru ochelari. Punktal® a oferit o îmbunătățire semnificativă a viziunii în acest sens.

Fiecare ochi este la fel de individual ca o amprentă. De aceea, Carl Zeiss oferă soluții personalizate de viziune și lentile de ochelari de înaltă calitate – și face acest lucru de 100 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *