Despre BAUSCH+LOMB

Oftalmologie ramnicu sarat

Despre Bausch + Lomb

Bausch + Lomb, divizie a Valeant Pharmaceuticals International, Inc., este o companie cu extindere si renume mondial in domeniul ingrijirii ochilor, dedicata sa-i ajute pe clientii sai sa vada, sa priveasca si sa se simta mai bine, prin design si tehnologii inovatoare. Misiunea Bausch + Lomb este simpla dar puternica: "Te ajutam sa vezi mai bine, ca sa traiesti mai bine."

Bausch + Lomb este unul dintre cele mai cunoscute si respectate branduri de ingrijire medicala din lume, oferind cea mai larga si cea mai buna gama de produse dedicate ingrijirii ochilor, printre care: lentile de contact si produse de ingrijire ale lentilelor, produse farmaceutice, lentile intraoculare si alte produse pentru chirurgia oftalmica.

Cea mai mare prioritate a lor este sa se asigure ca are clienti multumiti de serviciile si produsele pe care le oferă.

De-a lungul ultimilor 160 de ani, Bausch + Lomb a devenit un nume important la nivel mondial in domeniul inovatiei si al calitatii. Echipa lor lucreaza necontenit in gasirea de noi materiale si tehnologii care sa ajute oamenii sa vada mai bine, sa traiasca mai bine.

Bausch + Lomb are trei linii de productie: Vision Care (lentile de contact si solutii de intretinere), Chirurgical si Farmaceutic.